Dia del medi ambient 🌷



Hola Laiuskis, sóc la Laia.

Avui és el dia del medi ambient.

Et deixo unes recomanacions per tenir mes cura del medi ambient:

Separa les escombraries. Aixi a l'hora de anar a tirar-les es poden llençar a cada  container.

Utilitza productes que puguin reutilitzar-se: Hi ha molts productes que es poden usar diverses vegades per protegir la natura. Per exemple: utilitza tovallons de tela en lloc de tovallons de paper. Per poder elegir millor els productes pots utilitzar l'aplicació Yuka, que va molt be, us la recomano. 

Apaga els llums. Sembla obvi, però no ens adonem de la quantitat de vegades que deixem encesa la llum d'una habitació que no ocupem. Acostuma't a apagar la llum i quan marxis de casa comprova que tot està apagat.

Consumeix fruites i verdures ecològiques. Els productes ecològics tenen cura del medi ambient perquè en la seva producció no s'utilitzen fertilitzants ni altres productes contaminants.

Evita deixar els aparells endollats.  Recorda que els aparells que estan apagats però segueixen endollats consumeixen energia, pel que és important desconnectar.

Tanca les aixetes correctament. Quan no utilitzis l'aigua, tanca l'aixeta i controla que no hi hagi fuites. 

Mou-te en transport públic. La contaminació a les grans ciutats prové en gran mesura dels cotxes; utilitza el transport públic per desplaçar i ajudaràs a tenir cura de la natura. També pots anar amb transports com: patinets, bicicletes...

Porta les teves pròpies bosses a supermercat. Cada vegada són més els supermercats que venen les bosses de plàstic per evitar el seu ús. Emporta't les teves pròpies bosses al supermercat i podràs utilitzar-les diverses vegades. Aquí us proposo una activitat: podeu cosir les vostres bosses i decorar-les amb: pegatines, fent un dibuix...

Aprofita la llum natural. Per reduir el consum de llum elèctrica, obre les finestres i puja les persianes perquè entri la llum del sol a casa teva.

Recicla tot el que puguis. Abans de tirar roba, llibres o joguines, pensa si pots donar-los una segona oportunitat per evitar gastar i comprar tot nou. Estalviaràs diners i protegiràs la natura.

Planta arbres.  Els arbres produeixen oxigen i són essencials per a la natura, així que planta un arbre a casa teva ho ha la comunitat on vius.

Recicleu

Bon cap de setmana Laiuskis!!! 

#bondiabonanit #recicleu #móneco #diadelmediambient

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Acudits de l'Alexa 📻