Racisme Mundial✊🏻✊🏼✊🏽✊🏿



Hola Laiuskis, sóc la Laia.

Avui parlarem del racisme, ja que el que li va passar al George Floyd, a molta gent l'afecta, ja que ell no havia fet res.

Per aixó, us vull ensenyar unes imatges de com la gent, esta manifestant-se. També a part de fer graffitis, posar flors, cartells, han fet manifestacions, han pintat una gran pancarta a terra de davant la Casa Blanca, on posa "Black lives matter". Lo mes fort es que aquesta noticia es mundial, no sols es noticia a Mineápolis on el Gerorge va morir si no a tot el món.

Per aixo he buscat una activitat. He pensat en fer unes pulseres de diferents colors per simbolitzar els diferets tons de pell. També podeu fer camisetes amb punys com aquestos: ✊🏻✊🏼✊🏽✊🏿.

Bon cap de setmana Laiuskis!!! 

#bonanitibondia
#racisme #stopracisme #noinjusticia



Comentaris

  1. Hola L! Quina lluita mes antiga, que fàciel seria si tots ens tractessim amb respecte com ens agrada que ens tractin a nosaltres. El color de la pell, el sexe de les persones,.... no hauria de condicionar la nostra forma de viure, tots som persones i que ens comportem be els uns amb els altres en depen el nostre futur. La pandemia ens ha ensenyat que no importa el color, que tots som igual davant la mort i per tant davant la vida.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Acudits de l'Alexa 📻